Bc. Nela Juhásová

Bakalářská práce

Sustainability in the hospitality and gastronomy industry

Sustainability in the hospitality and gastronomy industry
Abstract:
Environmental sustainability is the foremost topic in the modern tourism and hospitality industry. Environmentally sustainable consumer behaviour is an important aspect of environmental protection, which eventually benefits the society. Various challenges, including the greenhouse effect, contamination of air and water, and overuse of natural resources can significantly endanger the environment and …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 6. 2023
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/dx3dn/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 9. 2023
  • Vedoucí: Ing. Darina Svobodová
  • Oponent: Ing. Lada Popl Petránková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.