Možnosti gastroturistiky v regionu Orlických hor a Podorlicka – Petra Šutová
Petra Šutová
Bachelor's thesis
Možnosti gastroturistiky v regionu Orlických hor a Podorlicka
The possibilities of Gastro-tourism in the Orlicke hory and Podorlicko region
Abstract:
Práce pojednává o pohledu na region Orlické hory a Podorlicko z hlediska jeho možností pro gastroturistiku a slow food. Zabývá se vymezením některých souvisejících pojmů, některých aspektů ukazujících Českou republiku jako místo vhodné pro tento druh turistiky, ale zároveň nalezením určitých rezerv, který má právě region Orlických hor a Podorlicka. V průzkumu byla na prvním místě sledována znalost …moreAbstract:
Title: The possibilities of gastro-tourism and slow food in the Orlicke mountains and Podorlicko regionMy Bachelor thesis deals with view at Orlicke mountains and Podorlicko region in light of its possibilities in gastro-tourism and slow food. The thesis includes some of related definitions, aspects showing the Czech Republic as a place suitable for this form of tourism but simultaneously findingsome …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 8. 2010
Identifier:
http://evskp.uhk.cz/eB1258
Thesis defence
- Date of defence: 17. 9. 2010
- Supervisor: Michal Trousil
- Reader: Jiří Petera
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ŠUTOVÁ, Petra. \textit{Možnosti gastroturistiky v regionu Orlických hor a Podorlicka}. Online. Bachelor's thesis. Hradec Králové: University of Hradec Králové, UHK, Fakulta informatiky a managementu. 2010. Available from: https://theses.cz/id/deeypa/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Hradec Králové. ArchivUniverzita Hradec Králové
UHK, Fakulta informatiky a managementuBachelor programme / field:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.