Petra Šutová

Bakalářská práce

Možnosti gastroturistiky v regionu Orlických hor a Podorlicka

The possibilities of Gastro-tourism in the Orlicke hory and Podorlicko region
Anotace:
Práce pojednává o pohledu na region Orlické hory a Podorlicko z hlediska jeho možností pro gastroturistiku a slow food. Zabývá se vymezením některých souvisejících pojmů, některých aspektů ukazujících Českou republiku jako místo vhodné pro tento druh turistiky, ale zároveň nalezením určitých rezerv, který má právě region Orlických hor a Podorlicka. V průzkumu byla na prvním místě sledována znalost …více
Abstract:
Title: The possibilities of gastro-tourism and slow food in the Orlicke mountains and Podorlicko regionMy Bachelor thesis deals with view at Orlicke mountains and Podorlicko region in light of its possibilities in gastro-tourism and slow food. The thesis includes some of related definitions, aspects showing the Czech Republic as a place suitable for this form of tourism but simultaneously findingsome …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 8. 2010
Identifikátor: http://evskp.uhk.cz/eB1258

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 17. 9. 2010
  • Vedoucí: Michal Trousil
  • Oponent: Jiří Petera

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec Králové. Archiv

Univerzita Hradec Králové

UHK, Fakulta informatiky a managementu

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.