Možnosti gastroturistiky v regionu Orlických hor a Podorlicka – Petra Šutová
Petra Šutová
Bakalářská práce
Možnosti gastroturistiky v regionu Orlických hor a Podorlicka
The possibilities of Gastro-tourism in the Orlicke hory and Podorlicko region
Anotace:
Práce pojednává o pohledu na region Orlické hory a Podorlicko z hlediska jeho možností pro gastroturistiku a slow food. Zabývá se vymezením některých souvisejících pojmů, některých aspektů ukazujících Českou republiku jako místo vhodné pro tento druh turistiky, ale zároveň nalezením určitých rezerv, který má právě region Orlických hor a Podorlicka. V průzkumu byla na prvním místě sledována znalost …víceAbstract:
Title: The possibilities of gastro-tourism and slow food in the Orlicke mountains and Podorlicko regionMy Bachelor thesis deals with view at Orlicke mountains and Podorlicko region in light of its possibilities in gastro-tourism and slow food. The thesis includes some of related definitions, aspects showing the Czech Republic as a place suitable for this form of tourism but simultaneously findingsome …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 8. 2010
Identifikátor:
http://evskp.uhk.cz/eB1258
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 17. 9. 2010
- Vedoucí: Michal Trousil
- Oponent: Jiří Petera
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec Králové. ArchivUniverzita Hradec Králové
UHK, Fakulta informatiky a managementuBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.