Analýza rizik provozu ve vybrané restauraci rychlého občerstvení – Jana Zajíčková
Jana Zajíčková
Bakalářská práce
Analýza rizik provozu ve vybrané restauraci rychlého občerstvení
Risk Analysis of Operation at the Selected Fast Food Restaurant
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou rizik provozu ve vybrané restauraci rychlého občerstvení, kterou je zlínská pobočka McDonald's. Teoretická část obsahuje základní pojmy analýzy rizik, popis vybraných metod pro analýzu rizik, povinnosti zaměstnanců i zaměstnavatelů v oblasti bezpečnosti práce. V praktické části je popsána organizační struktura vybrané pobočky, provedena identifikace a vyhodnocení …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with risk analysis of operation at the selected fast food restaurant, which is the McDonald's Zlín branch. The theoretical part contains basic concepts of risk analysis, description of selected methods for risk analysis, obligations of employees and employers in the field of occupational safety. The practical part describes the organizational structure of the selected branch …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Zajíčková, Jana. Analýza rizik provozu ve vybrané restauraci rychlého občerstvení. Uherské Hradiště, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta logistiky a krizového řízeníBakalářský studijní program / obor:
Procesní inženýrství / Ovládání rizik
Práce na příbuzné téma
-
Organizační struktura restaurace McDonalds
Drabik Drabik -
Environmentální a lokálně - ekonomické aspekty rychlého občerstvení a běžné restaurace na Brněnsku: případová studie
Adéla Kroupová -
Návrh marketingové kampaně pro restaurace rychlého občerstvení
Jiří Bujnoch -
Hospodaření restaurace rychlého občerstvení
Martin Hoffmann -
Podnikatelský záměr - otevření restaurace rychlého občerstvení
Radovan Šifra -
Podnikatelský záměr – otevření restaurace rychlého občerstvení
Michael Koranda -
Podnikatelský záměr založení restaurace rychlého občerstvení
Michal Kubíček -
Personální řízení v síti restaurací rychlého občerstvení
Jan Kamiš