INTRODUCTION OF INNOVATION IN THE RESTAURANT BUSINESS – Anna Bobrova
Anna Bobrova
Master's thesis
INTRODUCTION OF INNOVATION IN THE RESTAURANT BUSINESS
ÚVOD INOVACÍ V OBCHODU S RESTAURACÍ
Abstract:
Tato magisterská práce je zaměřena na realizaci inovace v oblasti gastronomie. Základem této práce bylo zavedení inovace do restaurace v Moskvě. Cíl této práce je následující: ukázat efektivitu implementace inovace do restaurace pomocí kvalitativního průzkumu a finančních nástrojů. Hlavní závěry tohoto příspěvku jsou: je pravděpodobnější, že je to implementováno správně a pomohlo restauraci fungovat …moreAbstract:
This master’s work is focused on the realization of an innovation in the field of gastronomy. The basis of this work was the introduction of an innovation into a restaurant in Moscow. Aim of this thesis is following: to show the effectiveness of implementation of the innovation into the restaurant using the qualitative survey and financial tools. The main conclusions of this paper are: it is more likely …more
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 8. 2021
Identifier:
https://vskp.vse.cz/eid/83768
Thesis defence
- Date of defence: 23. 9. 2021
- Supervisor: Miroslav Špaček
- Reader: Jan Mareš
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/83768
Vysoká škola ekonomická v Praze
Master programme:
Management
Theses on a related topic
-
Business plan to start a new business
Martina Kabáčová -
Development of the business plan for a new enterprise in small business
Elmira Ikhsanova -
Business Plan of a New Gastronomic Company
Bettina Asztalos -
Business plan for the production of a mono-brand product
Kseniia Fedorishcheva -
A Business Plan for Nella s Coffee Bistro
Nela Bělohubá -
Business plan
Zuzana Vdovjaková -
Business plan
Luis Antonio Angeles Pérez -
Identification and Management of Positive/ Negative Factors Influencing the Implementation of a Business Strategic Plan
Lilia Kozina