Bc. Adéla Šímová

Bakalářská práce

Biopotraviny - trend v gastronomii jako běžná součást životního stylu LOHAS

Organic food - trend in gastronomy as a normal part of lifestyle LOHAS
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je zjistit, zda lidé kupují biopotraviny a do jaké míry jsou produkty ekologického zemědělství součástí životního stylu LOHAS. V návaznosti na první cíl je druhým cílem zmapovat, zda se dají v České republice najít restaurace, které pro přípravu pokrmů využívají biopotraviny a zda a v jaké míře je lidé navštěvují. Na následujících stránkách se lze dočíst o základních pojmech …více
Abstract:
The purpose of this Bachelor´s Dissertation is to determine if people buy organic food and how much are organic products included in LOHAS. The second purpose of this thesis is to reveal some restaurants which use organic food for their dishes and if this restaurants are popular. On the following pages you can find out basic information about organic food, about their labeling, why organic food could …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 6. 2014
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Blanka Zimáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze