Bc. Lucie Kratochvílová

Bakalářská práce

Spropitné: výzkum hypotetického chování zákazníků českých restaurací

Tipping: research of Czech restaurant patrons' hypothetical behavior
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je zjistit jaké faktory mají vliv na velikost spropitného a citlivost spropitného na kvalitu služby a srovnání výsledků s výsledky předchozích studií spropitného v restauracích. Práce se skládá z přehledu literatury, analýzy dat pomocí popisných statistik a ekonometrických modelů. Stejně jako v předchozích studiích jsme zjistili, že na velikost spropitného má vliv věk a …více
Abstract:
The goal of this thesis is to determine what factors affect the size of the tip and the tip sensitivity to quality of service and compare the results with previous studies of tipping in restaurants. The work consists of a literature review, data analysis using descriptive statistics and econometric models. As in previous studies, we found that the size of the tip is influenced by the age and size of …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 12. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 19. 1. 2015
  • Vedoucí: Ing. Michal Kvasnička, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Štěpán Mikula, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta

Masarykova univerzita

Přírodovědecká fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Matematika / Ekonomie