Bc. David Vlk

Bakalářská práce

Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Mladá Boleslav - obce a města od B - CH)

Characteristics of Gastronomy Establishments Network in Central Bohemian Region ( district of Mladá Boleslav, villages and towns from B-CH)
Anotace:
Cílem této práce je zmapovat a charakterizovat síť gastronomických provozoven ve Středočeském kraji, na území okresu Mladá Boleslav, konkrétně v městech a obcích od B do CH, dále vyhodnotit získaná data, vzájemně je porovnat a stanovit doporučení. Na základě osobního šetření byly zjišťovány informace o gastronomických zařízeních, nacházející se ve zkoumané lokalitě, podle předem stanovených kritérií …více
Abstract:
The goal of this dissertation is to map and characterize the network of catering establishments in the Central Bohemian Region, in the district of Mladá Boleslav, particularly in the towns and villages from B to CH, furthermore to evaluate collected data, compare them and determine recommendation. Obtained information about dining facilities located in the mentioned area is based on a personal survey …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 6. 2015
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Věra Vyhnisová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví