Bc. Lucie Králíčková

Bachelor's thesis

Analýza vitaminů B2 a B6 v potravinách

Analysis of vitamins B2 and B6 in foodstuffs
Anotácia:
Bakalářská práce je zaměřená na získání souhrnných poznatků o vitaminu B2 (riboflavinu) a vitaminu B6 (pyridoxinu). V této práci jsou shrnuty informace o zmiňovaných vitaminech B2 a B6, jejich historii, vlivu na lidský organismus a informace o metodách jejich stanovení. Úvodní část práce je věnována teoretickým informacím, mezi které jsou zahrnuty struktury vitaminů B2 a B6, fyzikálně-chemické vlastnosti …viac
Abstract:
This bachelor thesis is focused on presenting summary information about vitamin B2 (riboflavin) and vitamin B6 (pyridoxine). In this thesis there are a summary of information about above-mentioned vitamins B2 and B6, their history, an effect of the vitamin on a human organism and also information about their determination presented. The first part discusses the theoretical information including structures …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 6. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 29. 8. 2012
  • Vedúci: doc. Ing. Martin Adam, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Králíčková, Lucie. Analýza vitaminů B2 a B6 v potravinách. Pardubice, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická