Eva Grbavčicová

Bakalářská práce

Biopotraviny v cukrářství - informovanost a zájem obyvatel v Jihomoravském kraji

Organic Food in Confectionery - Awareness and Interest of Inhabitants in the South Moravian Region
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na biopotraviny v cukrářství. Jejím hlavním cílem bylo vlastním průzkumem zjistit cenový rozdíl mezi vybranými bio a konvenčními potravinami. Vybráno a zkoumáno bylo 40 druhů potravin, ceny byly srovnávány u zboží velkého hypermarketu a malých, specializovaných prodejen. Vedlejším cílem bylo formou dotazníkového šetření zjistit, jaká je informovanost obyvatel Jihomoravského …více
Abstract:
This thesis is focused on organic foodstuffs in confectionery. The main aim of this thesis is with own survey to find out what the price difference between common raw materials and organic raw materials used in confectionery is. 40 types of raw materials were chosen and examined. Prices were compared at a large hypermarket and small, specialized stores. The another aim of my thesis is to find out how …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 6. 2017
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Jiří Zelený

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze