Biopotraviny v cukrářství - informovanost a zájem obyvatel v Jihomoravském kraji – Eva Grbavčicová
Eva Grbavčicová
Bachelor's thesis
Biopotraviny v cukrářství - informovanost a zájem obyvatel v Jihomoravském kraji
Organic Food in Confectionery - Awareness and Interest of Inhabitants in the South Moravian Region
Abstract:
Tato bakalářská práce je zaměřena na biopotraviny v cukrářství. Jejím hlavním cílem bylo vlastním průzkumem zjistit cenový rozdíl mezi vybranými bio a konvenčními potravinami. Vybráno a zkoumáno bylo 40 druhů potravin, ceny byly srovnávány u zboží velkého hypermarketu a malých, specializovaných prodejen. Vedlejším cílem bylo formou dotazníkového šetření zjistit, jaká je informovanost obyvatel Jihomoravského …moreAbstract:
This thesis is focused on organic foodstuffs in confectionery. The main aim of this thesis is with own survey to find out what the price difference between common raw materials and organic raw materials used in confectionery is. 40 types of raw materials were chosen and examined. Prices were compared at a large hypermarket and small, specialized stores. The another aim of my thesis is to find out how …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2017
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/15100/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 7. 6. 2017
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: Ing. Jiří Zelený
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Analýza trhu a dostupnost biopotravin v regionu Brno-venkov - Jihomoravský kraj
Petra Hladůvková -
Analýza trhu a dostupnost biopotravin v regionu Brno-město - Jihomoravský kraj
Kamila Havigerová -
Biopotraviny - vnímání kvalitativního rozdílu veřejností na Brněnsku
Marcela Zajíčková -
Kartografická vizualizace dostupnosti biopotravin živočišného původu v Jihomoravském kraji
Zuzana Kunzová -
Analýzy trhu a dostupnosti biopotravin na vybraných lokalitách Jihomoravského kraje
Barbora Sedláková -
Šetření aktuálního stavu ekologického zemědělství a výroby biopotravin v Jihomoravském kraji
Kateřina Borovanová -
Kartografická vizualizace dostupnosti biopotravin rostlinného původu v Jihomoravském kraji
Petr Horehleď -
Aditiva v dětských výživách
Nikol Horáková