Biopotraviny v cukrářství - informovanost a zájem obyvatel v Jihomoravském kraji – Eva Grbavčicová
Eva Grbavčicová
Bakalářská práce
Biopotraviny v cukrářství - informovanost a zájem obyvatel v Jihomoravském kraji
Organic Food in Confectionery - Awareness and Interest of Inhabitants in the South Moravian Region
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na biopotraviny v cukrářství. Jejím hlavním cílem bylo vlastním průzkumem zjistit cenový rozdíl mezi vybranými bio a konvenčními potravinami. Vybráno a zkoumáno bylo 40 druhů potravin, ceny byly srovnávány u zboží velkého hypermarketu a malých, specializovaných prodejen. Vedlejším cílem bylo formou dotazníkového šetření zjistit, jaká je informovanost obyvatel Jihomoravského …víceAbstract:
This thesis is focused on organic foodstuffs in confectionery. The main aim of this thesis is with own survey to find out what the price difference between common raw materials and organic raw materials used in confectionery is. 40 types of raw materials were chosen and examined. Prices were compared at a large hypermarket and small, specialized stores. The another aim of my thesis is to find out how …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2017
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/15100/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 6. 2017
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Jiří Zelený
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
GRBAVČICOVÁ, Eva. \textit{Biopotraviny v cukrářství - informovanost a zájem obyvatel v Jihomoravském kraji}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/dglkpt/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Analýza trhu a dostupnost biopotravin v regionu Brno-venkov - Jihomoravský kraj
Petra Hladůvková -
Analýza trhu a dostupnost biopotravin v regionu Brno-město - Jihomoravský kraj
Kamila Havigerová -
Biopotraviny - vnímání kvalitativního rozdílu veřejností na Brněnsku
Marcela Zajíčková -
Kartografická vizualizace dostupnosti biopotravin živočišného původu v Jihomoravském kraji
Zuzana Kunzová -
Analýzy trhu a dostupnosti biopotravin na vybraných lokalitách Jihomoravského kraje
Barbora Sedláková -
Šetření aktuálního stavu ekologického zemědělství a výroby biopotravin v Jihomoravském kraji
Kateřina Borovanová -
Kartografická vizualizace dostupnosti biopotravin rostlinného původu v Jihomoravském kraji
Petr Horehleď -
Aditiva v dětských výživách
Nikol Horáková