Kristýna Rozárka Jandásková

Bachelor's thesis

Komparace výsledků senzorické analýzy vína v závislosti na diferenciaci konzumentů

Comparison of Sensorial Wine Analysis Results depending on the Differentiation of Consumers
Abstract:
Bakalářská práce měla za cíl pomocí praktického experimentu zjistit, zda a jaké jsou rozdíly mezi hodnoceními organoleptických vlastností vína, při rozdělení hodnotitelů do skupin podle daných kritérií. Druhým cílem práce bylo zjistit, zda se nechají tito hodnotitelé ve svém hodnocení ovlivnit nabídnutými neověřenými či nepřesnými informacemi, pokud nebudou vědět, že jsou tyto informace nepřesné.
Abstract:
The main goal of this bachelor's dissertation is to find out, using a practical experiment, whether and what are the differences between the evaluations and the separation of the evaluators into groups according to the given criteria. The second goal is to determine whether these evaluators will adapt their evaluation by false or inaccurate information offered unless they know that this information …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2017

Thesis defence

  • Date of defence: 7. 6. 2017
  • Supervisor: Ing. Jiří Zelený
  • Reader: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze