Nové trendy v obalovém průmyslu – Kateřina BAŘINKOVÁ
Kateřina BAŘINKOVÁ
Bakalářská práce
Nové trendy v obalovém průmyslu
New trends in the packaging industry
Anotace:
Tato bakalářská práce shrnuje historii, vývoj a budoucí možnosti v obalových materiálech a jejich výrobě. Především se zabývá obaly určenými pro balení potravin. Jsou zde popsány postupy výroby nejvíce používaných obalů a druhů plastů vhodných pro potravinářský prů-mysl. V další části se zabývá typy obalů, balením a novými trendy v obalovém průmyslu. Zmiňuje rovněž některé novinky již používané při …víceAbstract:
This bachelor thesis is focused to history, evolution and future possibilities in packaging materials and their production. Main goal are especially food wrappers. Thesis describes main processes of production and frequently used polymeric material for food wrappers. Following part is interest in new trends in packaging industry. There are described some novelties which going to be used in this area …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 8. 2010
Identifikátor:
10754
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 13. 9. 2010
Citační záznam
Jak správně citovat práci
BAŘINKOVÁ, Kateřina. Nové trendy v obalovém průmyslu. Zlín, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 08. 2010
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie materiálů / Chemie a technologie materiálů
Práce na příbuzné téma
-
Systémy pro automatizované třídění odpadů obsahujících obaly na potraviny
Jiří Doubrava -
Aktivní obaly potravin na bázi chitosanu
Martin Ženata -
Vliv vybraných kritérií se zaměřením na obaly potravin na chování spotřebitele
Tereza Dragounová -
Tvorba ekologických pytlíků na potraviny
Kateřina Barillová -
Využívání symbolů (značení) na obalech potravin pro usnadnění komunikace se spotřebitelem vzhledem k jeho výživovým preferencím
Jitka ADAMOVÁ -
Zhodnocení způsobů označování obalů potravin na českém trhu
Denisa Němcová -
Vliv technologie přípravy pramene pro tryskové předení na vlastnosti příze vyrobené na dopřádacím stroji Savio Lybra Smartspinner
Jonáš Macek -
Výroba submikronových vláken pomocí technologie bubblespinning a střídavého zvlákňování
Jiří Oberreiter