Bc. Lucia Gažová
Master's thesis
Význam prepitného v gastronómií
The Importance of Tipping in Gastronomy
Abstract:
The Diploma Thesis focused on examining the importance of tipping in the gastronomy industry from the perspective of both those providing and those demanding food services. The aim of the scientific work was to assess the importance of tipping in gastronomy from an economic and sociological standpoint. The main methods used to finish the work were literature and internet sources review, analysis, semi …viacAbstract:
Diplomová práca bola zameraná na skúmanie významu prepitného v gastronómií z pohľadu osôb vytvárajúcich ponuku a tvoriacich dopyt v stravovacích službách. Cieľom práce je zhodnotiť význam prepitného v gastronómii z ekonomického a sociologického hľadiska. Ku metódam použitých v práci patrila rešerš literatúry a internetových zdrojov, analýza, pološtrukturované rozhovory s vedúcimi pracovníkmi gastronomickými …viac
Jazyk práce: Slovak
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 6. 2024
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/ywnue/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 9. 2024
- Vedúci: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Oponent: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Master programme / odbor:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Práce na příbuzné téma
-
A step towards aligning supply and demand? User involvement in supply of open data among ten Dutch public sector bodies
Kristina Olausson -
Zmeny v dopyte po produktoch podnikov v gastronómii a cestovnom ruchu
Paulína Bukovinská -
Porovnanie a vyhodnotenie ponuky produktov vybraných bánk v ČR a na Slovensku
Slavomír Šváby -
Analýza ponuky a obsluhy v pražských reštauráciách obsiahnutých v sprievodcovi Michelin Guide 2017
Lucia Pálková -
Kreditné platobné karty a ich ponuka v bankovom sektore SR
Dana Forgáčová -
Ponuka a rozsah poskytovaných služieb v hoteli zameranom na kongresovu klientelu
Katarína Halagovcová -
Debetné platobné karty a ich ponuka v bankovom sektore SR
Marcela Povodová