Bc. Lucia Gažová

Diplomová práce

Význam prepitného v gastronómií

The Importance of Tipping in Gastronomy
Abstract:
The Diploma Thesis focused on examining the importance of tipping in the gastronomy industry from the perspective of both those providing and those demanding food services. The aim of the scientific work was to assess the importance of tipping in gastronomy from an economic and sociological standpoint. The main methods used to finish the work were literature and internet sources review, analysis, semi …více
Abstract:
Diplomová práca bola zameraná na skúmanie významu prepitného v gastronómií z pohľadu osôb vytvárajúcich ponuku a tvoriacich dopyt v stravovacích službách. Cieľom práce je zhodnotiť význam prepitného v gastronómii z ekonomického a sociologického hľadiska. Ku metódam použitých v práci patrila rešerš literatúry a internetových zdrojov, analýza, pološtrukturované rozhovory s vedúcimi pracovníkmi gastronomickými …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 6. 2024
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/ywnue/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 9. 2024
  • Vedoucí: Ing. Petr Studnička, PhD.
  • Oponent: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Magisterský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství