Digitalizace ve stravovacích zařízeních – Karolína Šimlová
Karolína Šimlová
Bakalářská práce
Digitalizace ve stravovacích zařízeních
Digitalization in catering facilities
Anotace:
Digitalizace je v dnešní době součástí každého dne všech členů moderní společnosti. Promítá se téměř do všech životních sfér včetně oblasti gastronomie. Cílem této bakalářské práce je zhodnotit celkovou spokojenost zákazníků s trendem digitalizace a zanalyzovat, které digitální prvky jsou podle nich nejvíce a nejméně přínosné. Zároveň si práce klade za cíl identifikovat nejvyužívanější nástroje digitalizace …víceAbstract:
Digitalization is nowadays an integral part of every day for all members of modern society. It is reflected in almost all spheres of life, including gastronomy sector. The aim of this bachelor’s thesis is to evaluate the overall satisfaction of customers with the trend of digitalization and to analyze, which digital instruments they find most and least beneficial. At the same time, the thesis aims …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2024
Identifikátor:
https://vskp.vse.cz/eid/92316
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 6. 2024
- Vedoucí: Jan Herget
- Oponent: Pavel Černý
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/92316
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program:
Mezinárodní obchod
Práce na příbuzné téma
-
Vliv digitalizace na stravovací zařízení
Tereza Zelenková -
Návrh pro racionalizaci procesu zásobování stravovacích zařízení Policie České republiky
Jan Dvořák -
Povolovací proces a jeho vliv na umístění stravovacího zařízení v území
Sebastian Kuršel -
Nástroje podpory cestování dětí a mládeže a požadavky tohoto segmentu na ubytovací a stravovací zařízení
Jana Maršálková -
Návrh a implementace informačního systému pro stravovací zařízení
Jakub Adamus -
Cenová strategie stravovacích zařízení SKM Mendelu
Michaela Plecháčová -
Financování stravovacích zařízení na základních školách
Andrea Hořínková -
Dostupnost ubytovacích a stravovacích zařízení pro osoby se sluchovým postižením v České republice
Kateřina Danišová