Karolína Šimlová

Bakalářská práce

Digitalizace ve stravovacích zařízeních

Digitalization in catering facilities
Anotace:
Digitalizace je v dnešní době součástí každého dne všech členů moderní společnosti. Promítá se téměř do všech životních sfér včetně oblasti gastronomie. Cílem této bakalářské práce je zhodnotit celkovou spokojenost zákazníků s trendem digitalizace a zanalyzovat, které digitální prvky jsou podle nich nejvíce a nejméně přínosné. Zároveň si práce klade za cíl identifikovat nejvyužívanější nástroje digitalizace …více
Abstract:
Digitalization is nowadays an integral part of every day for all members of modern society. It is reflected in almost all spheres of life, including gastronomy sector. The aim of this bachelor’s thesis is to evaluate the overall satisfaction of customers with the trend of digitalization and to analyze, which digital instruments they find most and least beneficial. At the same time, the thesis aims …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 6. 2024
  • Vedoucí: Jan Herget
  • Oponent: Pavel Černý

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/92316