Nutritional quality of meat from waxy pigs hybrids – Vanessa Nisengwe
Vanessa Nisengwe
Master's thesis
Nutritional quality of meat from waxy pigs hybrids
Abstract:
Primary source of protein. Corn-based feed is now widely used in swine production, significantly impacting pork nutrition. However, highly digestible maize, specifically waxy corn, has never been investigated in finishing pigs for ham production. Waxy maize has been found to increase lipid metabolism, which could be a promising approach to improving pig fat deposition. Nonetheless, heavy gilts and …viac
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: assoc. prof. Andrea Serra, Ph.D.
- Oponent: Vladimír Plachý, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NISENGWE, Vanessa. \textit{Nutritional quality of meat from waxy pigs hybrids}. Online. Diplomová práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/dijov0/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme:
Sustainable Agriculture and Food Security
Práce na příbuzné téma
Názov
Vložil
Vložené
Práva