Nutritional quality of meat from waxy pigs hybrids – Vanessa Nisengwe
Vanessa Nisengwe
Diplomová práce
Nutritional quality of meat from waxy pigs hybrids
Abstract:
Primary source of protein. Corn-based feed is now widely used in swine production, significantly impacting pork nutrition. However, highly digestible maize, specifically waxy corn, has never been investigated in finishing pigs for ham production. Waxy maize has been found to increase lipid metabolism, which could be a promising approach to improving pig fat deposition. Nonetheless, heavy gilts and …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: assoc. prof. Andrea Serra, Ph.D.
- Oponent: Vladimír Plachý, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NISENGWE, Vanessa. \textit{Nutritional quality of meat from waxy pigs hybrids}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/dijov0/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program:
Sustainable Agriculture and Food Security
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva