Restaurace zahraniční kuchyně v Praze – Bc. Matěj Vimr
Bc. Matěj Vimr
Bakalářská práce
Restaurace zahraniční kuchyně v Praze
Foreign Cuisine Restaurants in Prague
Anotace:
Cílem práce je zjistit dynamiku v zahraničních restaurací za poslední dva roky, a to konkrétně v italských. Autor chce zjistit, co se v restauracích za poslední dva roky dělo, jaká je jejich nabídka a jejich klientela. V teoretické části se práce zabývá italskou kuchyní jako takovou. Jak se vyvíjela v průběhu historie, jak Italové vnímají svoji gastronomii, jaké jsou základní suroviny v italské kuchyni …víceAbstract:
The aim of the work is to find out the dynamics in foreign restaurants for the last two years, specifically in the Italian ones. The author wants to find out what has happened in the restaurants in the last two years, what their offer is and what their clientele is. The theoretical part deals with Italian cuisine as such. How it developed across the history, how Italians perceive their gastronomy, …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 6. 2022
Identifikátor:
https://is.vshe.cz/th/wzqm0/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 9. 2022
- Vedoucí: Mgr. Daniel Lang
- Oponent: Mgr. Lucie Bartošová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VIMR, Matěj. \textit{Restaurace zahraniční kuchyně v Praze}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/diocs1/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomickáVysoká škola hotelová a ekonomická
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Italské restaurace v historickém centru Prahy
Adéla Chaloupková -
Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na italskou kuchyni
Ekaterina Artiukhova -
Tradice rodinného podnikání v hotelnictví a gastronomii v Itálii
Niki Cassolová -
Bilingvismus v česko-italských rodinách a srovnání bilingvní výchovy v ČR a Itálii
Kateřina Kasalická -
Jazz v Itálli a vývoj italského stylu v Americe
Grégoire Brun -
Podnikatelský plán pro otevření specializované restaurace
Vojtěch Spurný -
An Analysis of Competitiveness of Selected Italian Restaurant in Yorkshire
Martin Olšar -
Lexikologická analýza čínštiny: Italská kuchyně
Martina ŠANDALOVÁ