Bc. Matěj Vimr
Bachelor's thesis
Restaurace zahraniční kuchyně v Praze
Foreign Cuisine Restaurants in Prague
Abstract:
Cílem práce je zjistit dynamiku v zahraničních restaurací za poslední dva roky, a to konkrétně v italských. Autor chce zjistit, co se v restauracích za poslední dva roky dělo, jaká je jejich nabídka a jejich klientela. V teoretické části se práce zabývá italskou kuchyní jako takovou. Jak se vyvíjela v průběhu historie, jak Italové vnímají svoji gastronomii, jaké jsou základní suroviny v italské kuchyni …moreAbstract:
The aim of the work is to find out the dynamics in foreign restaurants for the last two years, specifically in the Italian ones. The author wants to find out what has happened in the restaurants in the last two years, what their offer is and what their clientele is. The theoretical part deals with Italian cuisine as such. How it developed across the history, how Italians perceive their gastronomy, …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 6. 2022
Identifier:
https://is.vshe.cz/th/wzqm0/
Thesis defence
- Date of defence: 6. 9. 2022
- Supervisor: Mgr. Daniel Lang
- Reader: Mgr. Lucie Bartošová
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová a ekonomickáInstitute of Hospitality Management and Economics
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Italské restaurace v historickém centru Prahy
Adéla Chaloupková -
Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na italskou kuchyni
Ekaterina Artiukhova -
Tradice rodinného podnikání v hotelnictví a gastronomii v Itálii
Niki Cassolová -
Bilingvismus v česko-italských rodinách a srovnání bilingvní výchovy v ČR a Itálii
Kateřina Kasalická -
Jazz v Itálli a vývoj italského stylu v Americe
Grégoire Brun -
Podnikatelský plán pro otevření specializované restaurace
Vojtěch Spurný -
An Analysis of Competitiveness of Selected Italian Restaurant in Yorkshire
Martin Olšar -
Lexikologická analýza čínštiny: Italská kuchyně
Martina ŠANDALOVÁ