Bc. Matěj Vimr

Bachelor's thesis

Restaurace zahraniční kuchyně v Praze

Foreign Cuisine Restaurants in Prague
Abstract:
Cílem práce je zjistit dynamiku v zahraničních restaurací za poslední dva roky, a to konkrétně v italských. Autor chce zjistit, co se v restauracích za poslední dva roky dělo, jaká je jejich nabídka a jejich klientela. V teoretické části se práce zabývá italskou kuchyní jako takovou. Jak se vyvíjela v průběhu historie, jak Italové vnímají svoji gastronomii, jaké jsou základní suroviny v italské kuchyni …more
Abstract:
The aim of the work is to find out the dynamics in foreign restaurants for the last two years, specifically in the Italian ones. The author wants to find out what has happened in the restaurants in the last two years, what their offer is and what their clientele is. The theoretical part deals with Italian cuisine as such. How it developed across the history, how Italians perceive their gastronomy, …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 6. 2022

Thesis defence

  • Date of defence: 6. 9. 2022
  • Supervisor: Mgr. Daniel Lang
  • Reader: Mgr. Lucie Bartošová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová a ekonomická