Bc. Matěj Vimr

Bakalářská práce

Restaurace zahraniční kuchyně v Praze

Foreign Cuisine Restaurants in Prague
Anotace:
Cílem práce je zjistit dynamiku v zahraničních restaurací za poslední dva roky, a to konkrétně v italských. Autor chce zjistit, co se v restauracích za poslední dva roky dělo, jaká je jejich nabídka a jejich klientela. V teoretické části se práce zabývá italskou kuchyní jako takovou. Jak se vyvíjela v průběhu historie, jak Italové vnímají svoji gastronomii, jaké jsou základní suroviny v italské kuchyni …více
Abstract:
The aim of the work is to find out the dynamics in foreign restaurants for the last two years, specifically in the Italian ones. The author wants to find out what has happened in the restaurants in the last two years, what their offer is and what their clientele is. The theoretical part deals with Italian cuisine as such. How it developed across the history, how Italians perceive their gastronomy, …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 6. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 9. 2022
  • Vedoucí: Mgr. Daniel Lang
  • Oponent: Mgr. Lucie Bartošová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomická

Vysoká škola hotelová a ekonomická

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví