Petr Kasparek

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Hodnocení zdravých potravin z hlediska specifické výživy konzumentů

Anotace:
Absolventská práce se zaměřuje na hodnocení zdravé výživy a specifických druhů stravování. Hlavním kritériem hodnocení je zkoumání dostupnosti živin v průměrné stravě v některých průměrných dietách. V teoretické části práce jsem se soustředil na hodnocení potravin, obecně považovaných za zdravé, a jejich potenciální škodlivost pro lidský organismus. Dále se v této části objevuje evaluace několika druhů …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Dana Ondrášková, ,CSc.
  • Oponent: Stanislav Ungr

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.