Stanovení vybraných nutričních charakteristik Sunlafelu – Kateřina Klebanová
Kateřina Klebanová
Bakalářská práce
Stanovení vybraných nutričních charakteristik Sunlafelu
Characterisation of nutritional properties of Sunlafel
Anotace:
Funkční potraviny jsou potraviny, jejichž konzumace má vliv na snížení výskytu některých onemocnění nebo obsahují látky prospěšné lidskému zdraví. Sunlafel je funkční potravina navržená pro vegetariány i vegany. Přirozeně neobsahuje alergeny, lepek ani potravinová aditiva a lze jej doporučit i při nízkocholesterolové dietě. Hlavními složkami Sunlafelu jsou konopné, lněné a slunečnicové semeno. Cílem …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 5. 2017
Identifikátor:
http://evskp.uhk.cz/eB9708
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 6. 2017
- Vedoucí: doc. RNDr. Vlastimil Dohnal, Ph.D. et Ph.D.
- Oponent: PharmDr. Adam Skarka, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec KrálovéUniverzita Hradec Králové
Přírodovědecká fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie / Chemie se zaměřením na vzdělávání, Německý jazyk se zaměřením na vzdělávání
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Kohout, J.
20. 6. 2017