Optimalizace fermentačních postupů u vybraných luštěnin pro pekárenské využití – Julie Prokopová
Julie Prokopová
Bakalářská práce
Optimalizace fermentačních postupů u vybraných luštěnin pro pekárenské využití
Optimization of fermentation procedures for selected legumes for baking use
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PROKOPOVÁ, Julie. \textit{Optimalizace fermentačních postupů u vybraných luštěnin pro pekárenské využití}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/dmnmlf/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.