Bc. Adam Bencze

Diplomová práce

Analýza nabídky vín v gastronomických provozech

Analysis of wine offers in gastronomic companies
Abstract:
The aim of this master’s dissertation is to examine the selection of wines in the gastronomy, investigate the domestic situation, describe the rules of wine list preparing and give proposals for developing the wine offer in restaurants, hotels and gastronomic businesses. The work is divided into three chapters. The first chapter presents the history of wine cards, defines the wine categories and the …více
Abstract:
Zámerom predkladanej diplomovej práce je skúmať ponuky vín v gastronómii obecne, zistiť informácie o tuzemskej situácii, zmapovať zatiaľ nepopísané pravidlá zostavenia ponuky a podať návrhy, ktoré dokážu byť náučné pre odborníkov. Práca je rozdelená do troch kapitol. Prvá kapitola je venovaná predstaveniu histórie vínnej karty a ponuky vína, vymedzeniu základných pojmov, ktoré môžu slúžiť ako orientácia …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 11. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 21. 1. 2015
  • Vedoucí: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství