Analýza nabídky vín v gastronomických provozech – Bc. Adam Bencze
Bc. Adam Bencze
Diplomová práce
Analýza nabídky vín v gastronomických provozech
Analysis of wine offers in gastronomic companies
Abstract:
The aim of this master’s dissertation is to examine the selection of wines in the gastronomy, investigate the domestic situation, describe the rules of wine list preparing and give proposals for developing the wine offer in restaurants, hotels and gastronomic businesses. The work is divided into three chapters. The first chapter presents the history of wine cards, defines the wine categories and the …víceAbstract:
Zámerom predkladanej diplomovej práce je skúmať ponuky vín v gastronómii obecne, zistiť informácie o tuzemskej situácii, zmapovať zatiaľ nepopísané pravidlá zostavenia ponuky a podať návrhy, ktoré dokážu byť náučné pre odborníkov. Práca je rozdelená do troch kapitol. Prvá kapitola je venovaná predstaveniu histórie vínnej karty a ponuky vína, vymedzeniu základných pojmov, ktoré môžu slúžiť ako orientácia …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 11. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/7630/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 21. 1. 2015
- Vedoucí: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BENCZE, Adam. \textit{Analýza nabídky vín v gastronomických provozech}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/do06yw/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Závislosť cenovej hladiny vín na jednotlivých označeniach pôvodu
Peter Macko -
Španielsky trh s vínom
Roman Straňovský -
Trendy spotřeby vína v ČR
Karel Kotera -
Současné trendy ve výrobě a konzumaci vín v ČR a ve světě
Dominika Melicharová -
Nové trendy vo výrobe šumivých vín
Martin Valkovič -
Chování spotřebitele generace Z a trendy na trhu vín v České republice a ve světě
Jan Doubek -
Současné trendy v konzumaci vín ve vztahu k jejich párování s pokrmy
Veronika Drugová -
Nové trendy ve výrobě vín - přídavky extraktů z bylin
Tereza Chylíková