Processing and health benefits of matcha tea - a review – Xuejiao Wei
Xuejiao Wei
Bachelor's thesis
Processing and health benefits of matcha tea - a review
Abstract:
Tea is one of the most popular drinks in the world. Green tea provides a variety of nutrients, including polyphenols, amino acids, and some trace elements. Matcha was first pure in China, but it is well known from Japan. The production process of matcha will go through primary processing and refined processing from picking to making. Then use different methods to test the chemical components in matcha …viac
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Olga Leuner, Ph.D.
- Oponent: Ingrid Faltová, Ing.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Tropical AgriSciencesBachelor programme / odbor:
Tropical Agriculture / International Cooperation in Agriculture and Rural Development
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Názov
Vložil
Vložené
Práva
Theses do4al2 do4al2/5
8. 8. 2021
Složky
Soubory
Mach, J.
24. 4. 2022
Mach, J.
24. 4. 2022