Processing and health benefits of matcha tea - a review – Xuejiao Wei
Xuejiao Wei
Bakalářská práce
Processing and health benefits of matcha tea - a review
Abstract:
Tea is one of the most popular drinks in the world. Green tea provides a variety of nutrients, including polyphenols, amino acids, and some trace elements. Matcha was first pure in China, but it is well known from Japan. The production process of matcha will go through primary processing and refined processing from picking to making. Then use different methods to test the chemical components in matcha …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Olga Leuner, Ph.D.
- Oponent: Ingrid Faltová, Ing.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíBakalářský studijní program / obor:
Tropické zemědělství / International Cooperation in Agriculture and Rural Development
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Mach, J.
24. 4. 2022
Mach, J.
24. 4. 2022