Bc. Blanka Huleová

Bakalářská práce

Zakladatelský projekt

Founding project
Anotace:
Obsahem této bakalářské práce je zakladatelský projekt zaměřený na založení restaurace, která se specializuje zejména na prodej specialit z hovězího masa. Teoretická část se věnuje odborným definicím základních pojmů. Tyto pojmy s prací úzce souvisejí. V metodologické části je uvedena přesná struktura a popis jednotlivých metod a kroků. Na tuto část navazuje aplikační část, která dodržuje kroky stanovené …více
Abstract:
This bachelor thesis is dedicated to the establishing project of the restaurant focused on specialities made from beef. Teoretical part of thesis provides a definition of main objectives related to this topic. There is described a precise structure and also following steps are described in the methodological part. The third part is an application part (respecting methodology) with fully created business …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 7. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 9. 2014
  • Vedoucí: prof. Ing. Marek Vochozka, MBA
  • Oponent: Ing. Adéla Pražáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika podniku - kombinovaná forma