Negativní dopady výroby a spotřeby živočišných produktů a zhodnocení jejich oceňování – Bc. Kateřina Sapíková
Bc. Kateřina Sapíková
Diplomová práce
Negativní dopady výroby a spotřeby živočišných produktů a zhodnocení jejich oceňování
The negative impacts of production and consumption of lifestock products and their evaluation of their valuation
Anotace:
Předmětem diplomové práce „Negativní dopady výroby a spotřeby živočišných produktů a zhodnocení jejich oceňování“ je upozornit na škodlivé dopady živočišné výroby. Práce je rozdělena do čtyř částí. V první jsou popsána základní fakta o výrobě a spotřebě živočišných produktů. Druhá část je zaměřena na popis hlavních negativních dopadů, které s sebou (zejména intenzivní) výroba a spotřeba živočišných …víceAbstract:
The goal of the submitted thesis “The negative impacts of production and consumption of livestock products and evaluation of their valuation“ is to call attention to the harmful effects of production and consumption of livestock products. The thesis is divided into four parts. In the first one the basic facts about livestock production and consumption are described. The second part concentrates on …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2014
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/nf986/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 23. 6. 2014
- Vedoucí: doc. Ing. Mgr. Jana Soukopová, Ph.D.
- Oponent: Ing. Eduard Bakoš, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Ekonomicko-správní fakultaMasarykova univerzita
Ekonomicko-správní fakultaMagisterský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Veřejná ekonomika a správa
Práce na příbuzné téma
-
Mimotržní metody oceňování a jejich aplikace na hodnocení funkcí lesa
Jan Nehyba -
Sustainability transitions, policy-making and circular economy: a study on the effectiveness of the European and Dutch policy-mixes aimed at implementing a circular economy in the Dutch agro-food and construction industries.
Linda den Bol -
From Breeding to Eating: Images of Meat Production and Consumption in Pompeii
Barbora Ruffíni -
Ukrainian wine production and consumption
Kateryna Kapranova -
Zodpovedná spotreba a výroba ako cieľ OSN a jeho implementácia v Českej a Slovenskej republike
Matej LUSTIG -
Analýza výroby, distribuce a spotřeby energie v ČR a ve světě a možnosti akumulace energie
Jiří POLÍVKA -
Optimalizace výroby a spotřeby energie ve společnosti AGRAS Želatovice, a.s.
Radek Zděblo -
Epigenetické účinky kontaminantů potravin a životního prostředí a jejich role při vzniku nádorových onemocnění
Ekaterina Pronevich