JOACHIMSTHALOVÁ, Ingrid. \textit{Vliv vybraných aromat na vnímání chuti}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/dp1rjl/.
JOACHIMSTHALOVÁ, Ingrid. <i>Vliv vybraných aromat na vnímání chuti</i>. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/dp1rjl/.
JOACHIMSTHALOVÁ, Ingrid. Vliv vybraných aromat na vnímání chuti. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/dp1rjl/.
@misc{Joachimsthalova2016thesis,
AUTHOR = "Joachimsthalová, Ingrid",
TITLE = "Vliv vybraných aromat na vnímání chuti [online]",
YEAR = "2016 [cit. 2024-11-18]",
TYPE = "Bakalárska práca",
SCHOOL = "Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical TechnologyPraha",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/dp1rjl/",
}
@misc{Joachimsthalova2016thesis,
AUTHOR = {Joachimsthalová, Ingrid},
TITLE = {Vliv vybraných aromat na vnímání chuti},
YEAR = {2016},
TYPE = {Bakalárska práca},
INSTITUTION = {Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology},
LOCATION = {Praha},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/dp1rjl/},
URL_DATE = {2024-11-18},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Joachimsthalová
| jméno = Ingrid
| instituce = Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology
| titul = Vliv vybraných aromat na vnímání chuti
| url = https://theses.cz/id/dp1rjl/
| typ práce = Bakalárska práca
| vedoucí =
| rok = 2016
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-11-18
| poznámka =
| jazyk =
}}