Analysis of Teahouses in Prague – Yekaterina Zayats
Yekaterina Zayats
Bakalářská práce
Analysis of Teahouses in Prague
Analysis of Teahouses in Prague
Anotace:
The aim of the bachelor’s thesis is to determine the level of customer satisfaction with service provided in five selected teahouses in Prague. To examine the nature of tea culture and overall performance of tea rooms. The reason of their popularity or failure. Based on results recommend improvement actions to enhance guest satisfaction. Primary data were collected from questionnaires, interviews with …víceAbstract:
The aim of the bachelor’s thesis is to determine the level of customer satisfaction with service provided in five selected teahouses in Prague. To examine the nature of tea culture and overall performance of tea rooms. The reason of their popularity or failure. Based on results recommend improvement actions to enhance guest satisfaction. Primary data were collected from questionnaires, interviews with …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2019
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/dfqzm/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 6. 2019
- Vedoucí: Mgr. Šárka Masárová, Ph.D.
- Oponent: Ing. Darina Svobodová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ZAYATS, Yekaterina. \textit{Analysis of Teahouses in Prague}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/dqc8d4/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
-
The Possibilities of Tea and Japanese Dishes Pairing
Thuy Linh Nguyen -
Percepcia rizík vo vzťahu k vlastnému antisociálnemu správaniu
Tea Hovorková -
Tea as a British Stereotype in Popular Culture
Tereza Walsbergerová -
Processing, chemical composition and uses of matcha tea - a review
Žaneta Tejmlová -
Aplikování neuromarketingových metod na prodej produktů v OXO Bubble tea
Jan Maryško -
Podnikatelský plán na založení bubble tea
Thu Phuong Tran -
Korean tea culture
Mario BUKOVČAN -
The effect of processing and preparation on the caffeine content in coffee and tea
Erika Tadevosjanová