Hodnocení čokoládových výrobků a polev pomocí fyzikálně-chemických metod – Bc. Kateřina Chybová
Bc. Kateřina Chybová
Diplomová práce
Hodnocení čokoládových výrobků a polev pomocí fyzikálně-chemických metod
Assessment of chocolate products and compounds by physico-chemical methods
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
CHYBOVÁ, Kateřina. \textit{Hodnocení čokoládových výrobků a polev pomocí fyzikálně-chemických metod}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/dqlslj/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.