Ing. Klára Culková

Master's thesis

Možnosti uplatnění bio v gastronomii v České republice v porovnání se zahraničím (Německo, Rakousko)

Possibility of applying bio gastronomy in the Czech Republic in comparison with other countries (Austria, Germany)
Abstract:
V první části jsem se snažila ucelit pojmy týkající se ekologického zemědělství. Přiblížit také veškeré věci, které jsou spojeny s ekologickým zemědělství. Samozřejmě také poukázat na složité procesy při pěstování a certifikaci biopotravin. Popsat celý systém kontroly ekologických zemědělců a seznámit s organizacemi, které tyto kontroly provádějí. Po přiblížení těchto náležitostí bylo třeba popsat …more
Abstract:
In the first part I tried to summarize concepts related to organic farming. Zoom also all the things that are associated with organic farming. Of course I also highlight the complex processes in the cultivation and certification of organic food. Describe the system of control of organic farmers and meet with organizations that carry out these checks . When you approach these requirements were necessary …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 7. 5. 2014

Thesis defence

  • Date of defence: 11. 6. 2014
  • Supervisor: Ing. Eva Klánová
  • Reader: Ing. Martina Sochůrková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze