Možnosti uplatnění bio v gastronomii v České republice v porovnání se zahraničím (Německo, Rakousko) – Ing. Klára Culková
Ing. Klára Culková
Master's thesis
Možnosti uplatnění bio v gastronomii v České republice v porovnání se zahraničím (Německo, Rakousko)
Possibility of applying bio gastronomy in the Czech Republic in comparison with other countries (Austria, Germany)
Anotácia:
V první části jsem se snažila ucelit pojmy týkající se ekologického zemědělství. Přiblížit také veškeré věci, které jsou spojeny s ekologickým zemědělství. Samozřejmě také poukázat na složité procesy při pěstování a certifikaci biopotravin. Popsat celý systém kontroly ekologických zemědělců a seznámit s organizacemi, které tyto kontroly provádějí. Po přiblížení těchto náležitostí bylo třeba popsat …viacAbstract:
In the first part I tried to summarize concepts related to organic farming. Zoom also all the things that are associated with organic farming. Of course I also highlight the complex processes in the cultivation and certification of organic food. Describe the system of control of organic farmers and meet with organizations that carry out these checks . When you approach these requirements were necessary …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/9399/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2014
- Vedúci: Ing. Eva Klánová
- Oponent: Ing. Martina Sochůrková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
CULKOVÁ, Klára. \textit{Možnosti uplatnění bio v~gastronomii v~České republice v~porovnání se zahraničím (Německo, Rakousko)}. Online. Diplomová práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/dqrgud/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / odbor:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management
Práce na příbuzné téma
-
Bio Food so zameraním na implementáciu v hotelierstve v Českej republike
Natália Vargová -
Srovnání vybraných kvalitativních parametrů biopotravin a konvenčních potravin živočišného původu
Kristýna Vachoutová -
Terminologická báze a tematické pracovní listy pro inovaci výuky překladu a tlumočení (Specializace: Bioprodukty a ekologické zemědělství)~Baza terminów i tematyczne karty pracy dla inowacji nauki przekladu i tlumaczeń (Specjalizacja: Bioprodukty i ekorolnictwo)
Jana NEVRLÁ -
Problematika produkce a prodeje bioproduktů z vybrané farmy hospodařící v ekologickém režimu
Lucie Swiatková