Andrea Krejsová

Bachelor's thesis

Výroba tofu a jeho nutriční aspekty

Production of tofu and its nutritional aspects
Abstract:
Bakalářská práce na téma „Výroba tofu a jeho nutriční aspekty“ se věnuje sóje luštinaté, její historii, chemickému složení semen a pěstování ve světě, ale i v České republice. Součástí je též morfologický popis rostliny. Sója, jakožto plodina, která obsahuje řadu biologicky aktivních látek má velice příznivé účinky na zdraví člověka. Sója obsahuje také antinutriční látky, které jsou nežádoucí. Většina …more
Abstract:
The bachelor thesis on the topic „Production of tofu and its nutritional aspects“ aims to legume soybean, its history, the chemical composition of seeds and cultivation around the world and also in the Czech Republic. A morphological description of the plant is also included. Soy, as a crop that contains a number of biologically active substances has very beneficial effects on human health. Soya also …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Radka Langová, Ph.D.
  • Reader: Magdalena Krejčíková, externi

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of AgriSciences

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology