Andrea Krejsová

Bakalářská práce

Výroba tofu a jeho nutriční aspekty

Production of tofu and its nutritional aspects
Anotace:
Bakalářská práce na téma „Výroba tofu a jeho nutriční aspekty“ se věnuje sóje luštinaté, její historii, chemickému složení semen a pěstování ve světě, ale i v České republice. Součástí je též morfologický popis rostliny. Sója, jakožto plodina, která obsahuje řadu biologicky aktivních látek má velice příznivé účinky na zdraví člověka. Sója obsahuje také antinutriční látky, které jsou nežádoucí. Většina …více
Abstract:
The bachelor thesis on the topic „Production of tofu and its nutritional aspects“ aims to legume soybean, its history, the chemical composition of seeds and cultivation around the world and also in the Czech Republic. A morphological description of the plant is also included. Soy, as a crop that contains a number of biologically active substances has very beneficial effects on human health. Soya also …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Radka Langová, Ph.D.
  • Oponent: Magdalena Krejčíková, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin