Nutriční hodnota bramborových hlíz a vlivy působící na její změny – Mgr. Monika ČERNÁ
Mgr. Monika ČERNÁ
Doctoral thesis
Nutriční hodnota bramborových hlíz a vlivy působící na její změny
Nutritive value of potato tubers and factors affecting its changes
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 1. 11. 2010
Identifier:
18842
Thesis defence
- Date of defence: 14. 12. 2010
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ČERNÁ, Monika. \textit{Nutriční hodnota bramborových hlíz a vlivy působící na její změny}. Online. Doctoral theses, Dissertations. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2010. Available from: https://theses.cz/id/dr9uxw/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
ČERNÁ, Monika. Nutriční hodnota bramborových hlíz a vlivy působící na její změny. Zlín, 2010. disertační práce (Ph.D.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 01. 11. 2010
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyDoctoral programme / field:
Food Chemistry and Technology / Food Technology
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.