Mgr. Monika ČERNÁ

Doctoral thesis

Nutriční hodnota bramborových hlíz a vlivy působící na její změny

Nutritive value of potato tubers and factors affecting its changes
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 1. 11. 2010
Identifier: 18842

Thesis defence

  • Date of defence: 14. 12. 2010

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

ČERNÁ, Monika. Nutriční hodnota bramborových hlíz a vlivy působící na její změny. Zlín, 2010. disertační práce (Ph.D.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 01. 11. 2010

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Doctoral programme / field:
Food Chemistry and Technology / Food Technology

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.