Fabián Šimek

Bachelor's thesis

Technologie a jakostní parametry destilátů z neovocných surovin.

Technoloy and quality parameters of spirits from non-food materials
Anotácia:
Bakalářská práce byla vypracována v letech 2016 – 2018 na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů, na Zahradnické fakultě v Lednici Mendelovy univerzity v Brně. Práce popisuje technologii výroby a jakostní parametry vybraných destilátů z neovocných surovin. Zaměřuje se též na legislativní omezení při produkci těchto lihovin. Praktická část se soustředí na srovnání sortimentu těchto pálenek …viac
Abstract:
Bachelor’s thesis was produced in years 2016 – 2018 at the Institute of postharvest technology of horticulture, Horticultural Faculty in Lednice of Mendel university in Brno. Thesis describes production technology and quality parameters of selected spirits from non-food materials. It also focuses on legislative restrictions in production of these spirits. The practical part compares the assortment …viac
 

Kľúčové slová

whisky rum destiláty lihoviny
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: doc. Ing. Josef Balík, Ph.D.
  • Oponent: Miroslav Vachůn, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of Horticulture

Bachelor programme / odbor:
Horticulture / Quality of plant food sources

Práce na příbuzné téma