Technologie a jakostní parametry destilátů z neovocných surovin. – Fabián Šimek
Fabián Šimek
Bachelor's thesis
Technologie a jakostní parametry destilátů z neovocných surovin.
Technoloy and quality parameters of spirits from non-food materials
Abstract:
Bakalářská práce byla vypracována v letech 2016 – 2018 na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů, na Zahradnické fakultě v Lednici Mendelovy univerzity v Brně. Práce popisuje technologii výroby a jakostní parametry vybraných destilátů z neovocných surovin. Zaměřuje se též na legislativní omezení při produkci těchto lihovin. Praktická část se soustředí na srovnání sortimentu těchto pálenek …moreAbstract:
Bachelor’s thesis was produced in years 2016 – 2018 at the Institute of postharvest technology of horticulture, Horticultural Faculty in Lednice of Mendel university in Brno. Thesis describes production technology and quality parameters of selected spirits from non-food materials. It also focuses on legislative restrictions in production of these spirits. The practical part compares the assortment …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 7. 5. 2018
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Josef Balík, Ph.D.
- Reader: Miroslav Vachůn, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureBachelor programme / field:
Horticulture / Quality of plant food sources