Technologie a jakostní parametry destilátů z neovocných surovin. – Fabián Šimek
Fabián Šimek
Bakalářská práce
Technologie a jakostní parametry destilátů z neovocných surovin.
Technoloy and quality parameters of spirits from non-food materials
Anotace:
Bakalářská práce byla vypracována v letech 2016 – 2018 na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů, na Zahradnické fakultě v Lednici Mendelovy univerzity v Brně. Práce popisuje technologii výroby a jakostní parametry vybraných destilátů z neovocných surovin. Zaměřuje se též na legislativní omezení při produkci těchto lihovin. Praktická část se soustředí na srovnání sortimentu těchto pálenek …víceAbstract:
Bachelor’s thesis was produced in years 2016 – 2018 at the Institute of postharvest technology of horticulture, Horticultural Faculty in Lednice of Mendel university in Brno. Thesis describes production technology and quality parameters of selected spirits from non-food materials. It also focuses on legislative restrictions in production of these spirits. The practical part compares the assortment …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Josef Balík, Ph.D.
- Oponent: Miroslav Vachůn, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů