Současné trendy moderní kuchyně ve výuce na 2. stupni základních škol. – Bc. Martina KRMELOVÁ
Bc. Martina KRMELOVÁ
Diplomová práce
Současné trendy moderní kuchyně ve výuce na 2. stupni základních škol.
Current trends in modern cuisine in primary school teaching.
Anotace:
V diplomové práci jsem se zabývala moderními trendy a přípravou pokrmů u žáků na 2. Stupni základních škol. Výzkumným cílem bylo zjistit, zda žáci jsou nakloněni přípravě pokrmů za pomocí vlastních sil, případně s dopomocí rodičů. Dalším mým cílem bylo zjistit, zda mají povědomí o moderních trendech současné kuchyně. Na základě poznatků z průzkumu výše uvedených otázek byly sestaveny ilustrativní úlohy …víceAbstract:
In my diploma thesis I dealt with modern trends and food preparation for pupils at the 2nd level of primary schools. The research goal was to find out whether students tend to prepare meals with the help of their own efforts, or with the help of parents. My next goal was to find out if they are aware of modern trends in contemporary cuisine. Based on the findings of the survey of the above questions …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Hana Bučková, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KRMELOVÁ, Martina. Současné trendy moderní kuchyně ve výuce na 2. stupni základních škol.. Olomouc, 2022. diplomová práce (Mgr.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Pedagogická fakultaUNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Učitelství techniky pro střední školy a praktických činností pro 2. stupeň základních škol / Učitelství techniky pro střední školy a praktických činností pro 2. stupeň základních škol / Učitelství výchovy ke zdraví pro 2. stupeň základních školy
Práce na příbuzné téma
-
Tradiční české a evropské pokrmy v moderní kuchyni pro žáky SOŠ
Michaela POLÁŠKOVÁ -
Inovativní koncepce v oblasti úložných prostorů a ergonomie v moderních kuchyních.
Vít ŠTRÉBL -
Příklady pokrmů světové kuchyně ve výuce na 1. stupni ZŠ
Adéla KŘÍŽOVÁ -
Zefektivnění využívání surovin k přípravě pokrmů v hotelovém provozu
Patrik Hajn -
Online výuka žáků 1. stupně z pohledu žáků, třídního učitele a rodičů
Kateřina Blahušová
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
MARKLOVÁ, E.
22. 4. 2022