Současné trendy moderní kuchyně ve výuce na 2. stupni základních škol. – Bc. Martina KRMELOVÁ
Bc. Martina KRMELOVÁ
Master's thesis
Současné trendy moderní kuchyně ve výuce na 2. stupni základních škol.
Current trends in modern cuisine in primary school teaching.
Abstract:
V diplomové práci jsem se zabývala moderními trendy a přípravou pokrmů u žáků na 2. Stupni základních škol. Výzkumným cílem bylo zjistit, zda žáci jsou nakloněni přípravě pokrmů za pomocí vlastních sil, případně s dopomocí rodičů. Dalším mým cílem bylo zjistit, zda mají povědomí o moderních trendech současné kuchyně. Na základě poznatků z průzkumu výše uvedených otázek byly sestaveny ilustrativní úlohy …moreAbstract:
In my diploma thesis I dealt with modern trends and food preparation for pupils at the 2nd level of primary schools. The research goal was to find out whether students tend to prepare meals with the help of their own efforts, or with the help of parents. My next goal was to find out if they are aware of modern trends in contemporary cuisine. Based on the findings of the survey of the above questions …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 4. 2022
Thesis defence
- Supervisor: Mgr. Hana Bučková, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KRMELOVÁ, Martina. \textit{Současné trendy moderní kuchyně ve výuce na 2. stupni základních škol.}. Online. Master's thesis. Olomouc: Palacký University Olomouc, Faculty of Education. 2022. Available from: https://theses.cz/id/drryav/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
KRMELOVÁ, Martina. Současné trendy moderní kuchyně ve výuce na 2. stupni základních škol.. Olomouc, 2022. diplomová práce (Mgr.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Pedagogická fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Pedagogická fakultaPalacký University Olomouc
Faculty of EducationMaster programme / field:
Technology for Secondary Schools and Practical Skills for Lower Secondary S / UTEma-UVZmi
Theses on a related topic
-
Tradiční české a evropské pokrmy v moderní kuchyni pro žáky SOŠ
Michaela POLÁŠKOVÁ -
Inovativní koncepce v oblasti úložných prostorů a ergonomie v moderních kuchyních.
Vít ŠTRÉBL -
Příklady pokrmů světové kuchyně ve výuce na 1. stupni ZŠ
Adéla KŘÍŽOVÁ -
Zefektivnění využívání surovin k přípravě pokrmů v hotelovém provozu
Patrik Hajn -
Online výuka žáků 1. stupně z pohledu žáků, třídního učitele a rodičů
Kateřina Blahušová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Folders
Files
MARKLOVÁ, E.
22/4/2022