Environmental Aspects of Food Systems: A Review – Hongwei Liu Liu
Hongwei Liu Liu
Bakalářská práce
Environmental Aspects of Food Systems: A Review
Abstract:
Our increasing needs of the food products and the growing diversity modern lifestyle requested, the community farms are far behind to meet the requirements. Modern food supply chain is undergoing a way more complex system before they are served on the table, on-site farming operations, animal products management, and post-farm operations together with industrialized management impacts on environment …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Jaroslav Havlík, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
LIU, Hongwei Liu. \textit{Environmental Aspects of Food Systems: A Review}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/dsbxwb/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program / obor:
Sustainable Use of Natural Resources / Sustainable Use of Natural Resources
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva