Jana Křížová
Bakalářská práce
Pivo a pivovarnictví
The Beer and the Brewery
Anotace:
Předkládaná bakalářská práce se zabývá technologickým procesem výroby piva a výrazným vlivem kvality základních surovin na kvalitu finálního výrobku, tedy piva. Z jakostního hlediska je ve výrobě piva přísné dodržování daných postupů a jasně určených receptur více než nezbytné, neboť každý proces ovlivňuje kvalitu výrobku do značně vysoké míry. V rámci literární rešerše je popsán obecný postup výroby …víceAbstract:
The present bachelor´s thesis deals with the technological process of beer production and the significant impact the quality of raw materials on the quality of the final product, namely beer . From a quality perspective, the production of beer strict observance of procedures and a clear recipe for more than necessary, because each process affects the quality of the product on very high level.The literature …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 3. 2011
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Miroslav Samek, CSc.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program:
Provoz a ekonomika
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva