Free and modified forms of mycotoxins in food, possibilities of their analysis and minimization strategies – Ing. Nela Průšová
Ing. Nela Průšová
Disertační práce
Free and modified forms of mycotoxins in food, possibilities of their analysis and minimization strategies
Volné a modifikované formy mykotoxinů v potravinách, možnosti jejich analýzy a strategie minimalizace
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PRŮŠOVÁ, Nela. \textit{Free and modified forms of mycotoxins in food, possibilities of their analysis and minimization strategies}. Online. Disertační práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/dtmo6y/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieDoktorský studijní program:
Chemie a technologie potravin (čtyřleté)
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.