Hodnocení organoleptických vlastností u vybraných mléčných produktů pomocí instrumentální a senzorické analýzy – Ing. Veronika BLÁHOVÁ
Ing. Veronika BLÁHOVÁ
Master's thesis
Hodnocení organoleptických vlastností u vybraných mléčných produktů pomocí instrumentální a senzorické analýzy
Evaluation of organoleptic properties of selected milk products by instrumental and sensory analysis.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2016
Thesis defence
- Date of defence: 9. 6. 2016
- Supervisor: doc. Ing. Eva Samková, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
BLÁHOVÁ, Veronika. \textit{Hodnocení organoleptických vlastností u vybraných mléčných produktů pomocí instrumentální a senzorické analýzy}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2016. Available from: https://theses.cz/id/dvdxee/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
BLÁHOVÁ, Veronika. Hodnocení organoleptických vlastností u vybraných mléčných produktů pomocí instrumentální a senzorické analýzy. Č. Budějovice, 2016. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / field:
Agriculture Engineering / Agricultural Biotechnology
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights